Известие

Collapse
No announcement yet.

търся алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен е по -скъпа , но пък 166 може ли да се сравнява с волво...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Според мен е по -скъпа , но пък 166 може ли да се сравнява с волво...
      От Волво S40 - може би е по-скъпа, ама от S60 - едвали Пак ви казвам: става дума за клас, а не за марка.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Колеги,тук Коки е прав става въпрос за клас.
        Не сме ги купували толкоз отдавна и моята я купих миналата година 6 месец,за 11к до момента с последният ремонт без гуми и масла към 2/3к.
        Има и друго когато я купувах бях с ясната мисъл че купувам трудно продаваема кола.Но не желая и да я продавам за сега.Просто тя има всичко което искам от една кола.А че после ще я пордам на загуба то това ясно,все пак не е немска кола.
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

колеги вече взех малко въздух и може и кола до 10к давай те оферти моля

Comment

Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
            колеги вече взех малко въздух и може и кола до 10к давай те оферти моля
            Колега, всички тук си обичаме колите и набиваме кинти в тях. Засега единствен Пинко продава неговата, щото иска КросВагон. Който чуе или види нещо ще помага, но не разчитай на това. Най-добре търси активно в раздел "Продава", в мобилето, иди до Горубляне и т.н. Аз като търсех миналата година, така направих. На Горубляне нямаше почти нищо, а в мобилето научих обявите наизуст - тогава за ЖТД с кожа бяха 4-5, сега има много повече. Един ден се появи нова обява без снимка, отидох на място (в една автокъща) и разбрах, че това е Моята кола. Желая ти успех!

Ето, виж тук: ЦЪК
            Last edited by Коки; d.m.y г., 14:52.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
              Просто тя има всичко което искам от една кола.А че после ще я пордам на загуба то това ясно,все пак не е немска кола.
              Е че немските ги караш 2години и ги продаваш на печалба ли? Алфата я купуваш за 10 и я продаваш след 3г за 5. Ауди го купуваш за 20 и го продаваш след 3г за ? Според мен ще загубиш даже повече.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

166

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                Колега, всички тук си обичаме колите и набиваме кинти в тях. Засега единствен Пинко продава неговата, щото иска КросВагон. Който чуе или види нещо ще помага, но не разчитай на това. Най-добре търси активно в раздел "Продава", в мобилето, иди до Горубляне и т.н. Аз като търсех миналата година, така направих. На Горубляне нямаше почти нищо, а в мобилето научих обявите наизуст - тогава за ЖТД с кожа бяха 4-5, сега има много повече. Един ден се появи нова обява без снимка, отидох на място (в една автокъща) и разбрах, че това е Моята кола. Желая ти успех!

Ето, виж тук: ЦЪК
                колега аз така правя ама верно няма нищо което да ме грабне и сам ги научил на изуст

Comment

Така е! и аз търся и вече ми писна да ги гледам!!!

Мисля че изтървах 2 който след публикуването в МОБИЛЕ изчезнаха за 2-3 дни!!!

А в горубляне - ако искаш да бъдеш морално малтретиран от псевдо-търговци иди и, както се казва, си набий мечки!!!

Алфа 166 само от човек, който я е купил за себе си!!!
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

колега аз така правя ама верно няма нищо което да ме грабне и сам ги научил на изуст
                    Постоянство му е майката. Продължавай да търсиш без да бързаш.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                      ...Мисля че изтървах 2 който след публикуването в МОБИЛЕ изчезнаха за 2-3 дни!!!
                      Най-бързият печели

А в горубляне - ако искаш да бъдеш морално малтретиран от псевдо-търговци иди и, както се казва, си набий мечки!!!
                      Колега, това за мечките не го разбрах, а това за моралното малтретиране хич не ми се връзва. Кво ти пука къв е търговеца? Изтърпяваш му глупостите и си действаш както си знаеш! Щото важна е КОЛАТА. Направиш ли сделката, забравяш за търговеца. Най-вероятно няма да го видиш повече.

Аз 2 пъти съм купувал кола от Горубляне, едната още я карам - Ланча Дедра SW. Абсолютно същото е като да я купиш от автокъща. Всичко зависи от колата, а не от търговеца.

Алфа 166 само от човек, който я е купил за себе си!!!
                      Ами грабвай Пинковата - Пинко наистина я е купувал за себе си и много, ама много я гледа.

НО! Малцина са като него и понякога се плаша като гледам народа какво прави с колите си. То не е "направи си сам", то не е "я да видим кво ше стане ако", то не е присаждане на "подобрения" и екстри, то не е "тунинг" с бормашина, клещи и свински опашки, то не е чудо! Да не говорим за "обслужването" тип "абе я, що ше давам 20 лв на майстор, дай да си направя аз" и ремонтите тип "тънка лайстна", които могат да направят автомобила неузнаваем спрямо оригинала. Така че много внимавайте с покупката от български собственици.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

...няма нищо което да ме грабне ...
                        А тази от раздел "Продава" видя ли я?
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          ...понякога се плаша като гледам народа какво прави с колите си. То не е "направи си сам", то не е "я да видим кво ше стане ако", то не е присаждане на "подобрения" и екстри, то не е "тунинг" с бормашина, клещи и свински опашки, то не е чудо! Да не говорим за "обслужването" тип "абе я, що ше давам 20 лв на майстор, дай да си направя аз" и ремонтите тип "тънка лайстна", които могат да направят автомобила неузнаваем спрямо оригинала. Така че много внимавайте с покупката от български собственици.
                          Не мисля, че в чужбина е кой знае колко по-различно, да не говорим, че там има хора дето като стане колата на 100 000-150 000 и спират да я потдържат и ние ги купуваме на поне 200 и си мислим, че караме нови коли.

Аз мойта я взех от познат в автоборса в Бургас по абсолютна случайност (предишната кола Омега здаде багажа по пътя за Бургас) и изобщо не съжалявам - 166 е уникален автомобил
                          FIAT Punto 1,9 JTD
                          EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                          sigpic

Comment

Това се продава - момчето утре пътува за БГ.
                            За колата знам че е трябвало да мине преглед в Германия и е сменил ръна и жила.
                            Мога да дам координати ако някой се интересува.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
                            Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 23:55.
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Вази според мен няма да е лошо да поизчакаш малко Няма да намериш по-хубава Алфица от тези които някой от този форум може да ти продаде. Имай предвид че всичките тези ужаси които колегите споменха може да те сполетят ако си купиш някой КОШЕР от Горубляне. Аз също много съм се запалил по 166 и искам супер много да си купя но изчаквам. Това е моето мнение по въпроса , но ти си решаваш.
                              Професионално Изграждане На Динамични Уеб Страници.

Comment

Аз пък най-много се чудя защо никой не вкарва от 166ците с фейслифт. Тук е пълно само с 98/99 г. коли на кой знае колко километри за без пари. Да не говорим пък за акцизните по 175 коня. Само гледаме по мобилето и аутоскаут и въздишаме. Аз лично се оглеждам или за една такава или евентуално 159ка.
                                156 2.4JTD '99 - продадена
                                Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Working...
                                X